Navigation
Van der Hoorn <span>Succulenten</span>

Van der Hoorn Succulenten

Planten, en succulenten in het bijzonder, zijn ware kunstwerken.
Work of Art! Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere soorten en leveren sterke planten van superieure kwaliteit. Speciaal voor groothandels, exporteurs en cash&carry’s.

Contact

Onze planten

Ons brede assortiment bestaat uit ongeveer 100 verschillende soorten succulenten. Van potmaat 8,5 tot potmaat 27. Daarnaast telen wij bijna alle succulenten die wij kweken, ook als hangplant.

Bekijk assortiment

Over ons

Succulenten! Dat is waar ons hart ligt, vol passie en trots werken wij iedere dag aan dit product en dat al bijna 40 jaar! Wij zijn een begrip geworden in de sector door klein te blijven.

Work of art

Van der Hoorn Succulenten BV
Nieuwveensjaagpad 64
2441 EK Nieuwveen

T. 0172 539553
E. info@work-of-art.nl (algemeen)
E. verkoop@work-of-art.nl (verkoop)

Van der Hoorn Succulenten

Vol passie en trots werken wij iedere dag aan onze producten. En dat al bijna 40 jaar!  

Planten, en succulenten in het bijzonder, zijn ware kunstwerken. Work of Art! Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere soorten en leveren sterke planten van kwaliteit. Speciaal voor groothandels, exporteurs en cash&carry’s. 

Meer over ons

Groothandels, exporteurs en cash&carry’s

De verkoop van onze succulenten loopt via Floriday. Hier leveren we aan groothandels, exporteurs en cash&carry’s. Bestel onze succulenten door in te loggen via Floriday of neem contact met ons op voor meer informatie.

VERKOOP

"Wij zijn zeer actief in het vernieuwen van onze producten"
~ Menno de Vries

En daarom kunnen wij regelmatig met een nieuw product op de markt komen. Omdat wij belang hechten aan het milieu zijn we lid van Milieu Project Sierteelt (MPS). Al vele jaren zijn wij een MPS-A gecertificeerd bedrijf en dat betekent dat wij kweken volgens de hoogste MPS eisen.