Navigation

Verkoop

Net even anders

Onze planten krijgen veel liefde en aandacht. Dat zie je terug in onze producten! Die zijn gewoon nét even anders en van uitzonderlijke kwaliteit. Een steeds wisselend assortiment, altijd onderscheidend en exclusief. Zie jij hier de meerwaarde van in als aanvulling op jouw aanbod? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Floriday 

De verkoop van al onze producten loopt via veiling Royal FloraHolland en veiling Plantion. Daarnaast maken wij gebruik van Floriday. Via dit platform kunnen exporteurs direct een bestelling bij ons plaatsen.  

Heb jij nog geen account bij Floriday? Ga naar de website en meld je aan om onze succulenten te bestellen. 

Floriday

Onderscheidend aanbod

Wij leveren een breed assortiment exclusieve succulenten in diverse potmaten. Van potmaat 8,5 tot potmaat 27. Hiermee onderscheid jij je van de massa! Bloemisten en tuincentra in binnen- en buitenland waarderen de kwaliteit van onze producten. Nét even anders! 

Een grote order of enkele trays. Wij handelen al onze orders met dezelfde zorgvuldigheid af. Ons team doet er alles aan om bestellingen te leveren volledig naar wens van de klant.  

Persoonlijk contact

Met ons team

Persoonlijk contact stellen wij op prijs. Neem daarom gerust contact op met één van onze verkoopmedewerkers voor productinformatie, beschikbaarheid of een bezoek aan onze kwekerij.

Bel ons via 0172 539553.